Магазин

Најлошите модни изданија на Ким Кардашијан

Најлошите модни изданија на Ким Кардашијан

Старлетата Ким Кардашијан, многумина ја следат поради нејзиното чувство за естетика и мода. Но, како и секој човек и таа често знае да напави модна грешка.

Критичарите издвоија неколку фотографии од нејзини појавувања во јавноста кои ги оценија како лоши.

Погледнете дали се во право:

01_kimka_11244157_6365

02_kimka_196672842_630x0

03_kimka_43979240_645

04_kimka_150281558_6354

05_kimka_02597655_63043