Секс

Најлошите потези во сексот кои ќе ја разбеснат секоја жена

Најлошите потези во сексот кои ќе ја разбеснат секоја жена

Секоја жена има посебно нешто кое ја излудува и возбудува. Меѓутоа, секс експретите се сложуваат за една работа, која ги разбеснува жените, а тоа е допирањето на вагината со прстите, жените на тоа гледаат исто како да ставате ситно во вашата прасе касичка.

„Доколку почнете да копате таму доле без никаква техника, можете многу лесно да ја повредите“, предупредува Емил Морс, сексолог. „А, тоа ќе ги прекине „жешките случувања“, кои не ни започнале“.

Таквото опипување може е функционално во средно училиште, но бидејќи повеќе не сте таму, имајте на ум дека девојките ги сакаат момчињата кои потврдуваат дка точно знаат што прават со своите прсти.

seksi-devojka-u-vesu-lezi-na-krevetu-1414233595-50135

„Ако мажот не знае да ги користи рацете, жените подразбираат и дека нема да знаат да ги користат ни останатите додатоци“, вели Морс.

par-u-krevetu-1414157727-50113

Вагината е чувствителна на гребаници, така да вашата добра намера може да нанесе повеќе штета од корист.

Што да правите?

Пред се потрудете се рацете да ви бидат негувани, а ноктите исчистени. Потоа почнете нежно да ги допирате нејзините бутини и со спори движења допрете и го клиторисот, а потоа полека, со кружни движења допрете ја околу вагината. Користењето на лубрикант исто така може да ви помогне.

seksi-muskarac-i-devojka-1413484302-49815

Голем број од жените, полесно можат да постигнат оргазам со стимулирање на клиторисот итколку со допирањето на Г-точката.