среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 0

(ФОТО) Дефинитивно, најлуда реклама на Фејсбук кај нас!

fejsbuk

Последни вести

Корисниците на социјалните мрежи секојдневно добиваат разни информаци, интересни или не, сепак неминовно најголем дел од нив, од љубопитство се проследуваат.

Поради тоа, Фејсбукот не ретко се користи и како бесплатен рекламен  простор за се’ и сешто.
Малку морбидни, но, сепак не и невообичаени се и реклаамите за фирми кои продаваат погребална опрема.

Идеја за ова добила и една струмичка фирма, која ваков на начин си бара клиентела и си ги реклмира своите услуги.

Колку и да се чудно и лудо, ќе се согласите дека и тоа е дел од животот, а сопственикот на фирмата сериозно си го сфаќа својот бизнис!

reklama-pogrebalna

Најчитани вести