Магазин

ВИДЕО: Најопасниот пат во светот

ВИДЕО: Најопасниот пат во светот

Патот покрај Атланскиот Океан во Норвешка се смета за најопасниот пат во светот.

Ако возите по овој пат некогаш, ќе ги искусите бројните кривини и свртувања над Атланскиот Океан.

Погледнете го видеото и проценете сами дали би се осмелиле да возите таму?