среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 50

Најпознатите сестри пред и потоа (ВИДЕО)

На Инстаграм се појавија снимки кои ги покажуваат Ким, Клои и Кајли пред и по промена на нивните лица.

Најпознатите сестри пред и потоа

Најпознатите сестри пред и потоа

Поврзани вести

Корекција на делови на телото и на лицето веќе одамна е популарна работа, особено кај жените. Пластичните хирурзи имаат полни раце работа со ставање силикони во усни, гради, задници…

А, колку тоа всушност е моќно и колку лажните делови можат да ви помогнат во светот во кој се’ се мери само врз основа на физичкиот изглед, докажуваат сестрите Кардашијан и Џенер.

На Инстаграм се појавија снимки кои ги покажуваат Ким, Клои и Кајли пред и по промена на нивните лица.

Кајли Џенер

Ким Кардашијан

Клои Кардашијан

Најчитани вести