Магазин

ВИДЕО: Најсмешната сцена од „Пријатели“ што досега не сте ја виделе

ВИДЕО: Најсмешната сцена од „Пријатели“ што досега не сте ја виделе

Со сигурност ја помните епизодата „The One With Joey’s New Brain“, што завршува со генијалната изведба на Рос на гајда и секако со обидот на Фиби да го следи додека свири.

Иако сцената сама по себе е мошне смешна, она што се случувало на снимањето е далеку посмешно.

Како што е откриено во една затурена снимка, никој од актерите не очекувал дека Фиби ќе го „поддржи“ Рос.

Така актерката Лиза Кудроу, која ја толкува улогата на Фиби, спонтано го украла целото шоу и успеала да го насмее целиот тим. Обидете се да не се смеете со оваа снимка.

Posted by Alex Lee on Tuesday, March 15, 2016