четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 0

ФОТО: Најубавите фотографии од зимска венчавка

Најубавите фотографии од зимска венчавка

Најубавите фотографии од зимска венчавка

Последни вести

Зимко венчање – да или не? Многу младенци не ја сакаат идејата еден од најубавите денови во животот да го доживеат во најладното годишно време. Сепак, зимате може да биде магична, а таа магија може да се зачува со фотографија. Еве ги 9-те најубави фотографии направени од зимска венчавка.

 

Најчитани вести