Магазин

ФОТО: Еве зошто таа е најзгодна жена во светот

ФОТО: Еве зошто таа е најзгодна жена во светот

Многумина не се сложуваат дека Рита Ора е најзгодна жена во светот. Таа ја доби оваа титула од магазинот „Зу“ пред неколку месеци.

ФОТО: Еве зошто таа е најзгодна жена во светот
ФОТО: Еве зошто таа е најзгодна жена во светот

Како и да е, Рита Ора изгледа феноменално во ова издание. Неодамна беше објавено дека пејачката е во врска со Тревис Баркер.

ФОТО: Еве зошто таа е најзгодна жена во светот
ФОТО: Еве зошто таа е најзгодна жена во светот

Меѓутоа, веднаш штом се појави оваа вест во јавноста, медиумите дознаа дека не е се толку сјајно во врска со оваа двојка. Наводно, Тревис сеуште ја сака поранешната Шана Моклер, со која има две деца.