четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 50

Намален притисок на водоснабдувањето на булевар Македонско Косовска Бригада

nemavodasl

Последни вести

Поради дефект на водоводна мрежа профил ф-250 милиметри на булевар Македонско Косовска Бригада до река Серава со намален притисок ќе останат корисниците од булевар Македонско Косовска Бригада од 09:30 часот па се до санирање на дефектот .

Најчитани вести