Магазин

ВИДЕО: Нападот е најдобра одбрана

ВИДЕО: Нападот е најдобра одбрана

Сосема невообичаена реклама за спреј за нос, чија единстевена цел е да покаже дека нападот е најдобра одбрана.

Ако целта на рекламата е да гхо привлече вниманието на оние што ја гледаат, тогаш овој спот навистина успева во тоа. Рекламите во кои има деца се обично едни од најинтересните, особено ако децата се неразбрани и бесни како ова.

Е сега ако родителот е снаодлив како оваа мајка, тогаш сето тоа може да биде мошне, мошне интересно. И смешно, над се.

Погледнете ја оваа сосема невообичаена реклама за спреј за нос и видете зошто нападот е најдобра одбрана.