Свет

Напад во судница во Франкфурт: Две лица убиени

Напад во судница во Франкфурт: Две лица убиени

Германската полиција соопшти дека двајца мажи се убиени во напад во судница во Франкфурт.

Полициски извор рекол дека напаѓачот употребил огнено оружје и нов, по што веднаш потоа бил уапсен.