Македонија,Крими хроника

Нападнал девојка и ’и одземал златен ланец

Кривична пријава за триесет и двегодишне прилепчанец кој физички нападнал дваесет и тригодишна девојка и и одзел златен ланец.

Златниот ланец е во вредност од 60 илјади денари.