Магазин

Направете цветно венче од вашата коса (ВИДЕО)

Направете цветно венче од вашата коса (ВИДЕО)

Во приложеното видео погледнете како да направите елегантна и свечена плетенка што наликува на цветно венче.

 

Gorgeous Hairstyle by @georgiykot😍

A video posted by Makeupvideoss (@makeupviddeoss) on