Магазин

Направил невообичаена фотографија и го шокирал интернетот

Направил невообичаена фотографија и го шокирал интернетот

Камионџијата Саул Васкез направил невообичаена фотографија што ја објавил на неговиот Фејсбук профил.

Саул поминал на местото непосредно по една сообраќајна несреќа каде животот го загубил еден мотоциклист. Тој го фотографирал местото на несреќата окружено со возила на итна помош и полиција. Но, на фотографијата забележал необична појава, сенка од човечки лик што се издигнува над телото на починатиот.

Васкез тврди дека не ја уредувал фотографијата. Мотоциклистот по несреќата што се случила во Кентаки во тешка здравствена состојба бил пренесен во болница каде на крај починал.