среда, 7 декември 2016  |  Вести денес: 23

Наредната среда, 28. септември е неработен ден за прибадниците на бошњачката заедница

Меѓународниот ден на Бошњаците - 28 септември (среда) е неработен ден за граѓаните од бошњачката заедница во Македонија.

132988200

Поврзани вести

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека овој ден е прогласен за неработен за бошњачката заедница согласно Законот за празници во Македонија.

Последно во оваа категорија

Најчитани вести