Македонија

Наредната среда неработен ден за сите граѓани

Наредната среда неработен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека 3. Декември, среда, е неработен ден за граѓаните на Република Македонија.

Оваа одлука ја донела Владата, поради спроведување на акцијата „Ден на дрвото-засади ја својата иднина”.