Македонија,Крими хроника

ФОТО: Наркоман се фикса во кругот на Државна болница

ФОТО: Наркоман се фикса во кругот на Државна болница

На овие фотографии може да се види наркоман како се фикса во кругот на Државна болница.

Наркоман се фикса во кругот на Државна болница
Наркоман се фикса во кругот на Државна болница

Фотографиите што до редакцијата на Нетпрес ги испрати наш читател покажуваат како очигледно еден нарко зависник среде бел ден во кругот на Клиничкиот центар во Скопје се дрогира.

Наркоман се фикса во кругот на Државна болница
Наркоман се фикса во кругот на Државна болница

Среде бел ден и среде државна болница се фиксаше скоро 2 саати, а овој во црвено му придонесе. Срамотлаци. Ова е коментарот на нашиот читател кој ни ги испрати фотографиите.

Наркоман се фикса во кругот на Државна болница
Наркоман се фикса во кругот на Државна болница
Наркоман се фикса во кругот на Државна болница
Наркоман се фикса во кругот на Државна болница