Македонија

„Народен фронт“ без вода

„Народен фронт“ без вода

Поради промена на две шибери со димензија Ф-150 мм., локација -на улица „Френклин Рузвелт“ раскрсница со улица Народен Фронт, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улица „Народен Фронт“ од број 5 до број 31 во време од 09 часот па се додека трае промената.