вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 53

Народни собири на ГДОМ во Кочани, Битола и Кичево

Стоп за деструктивните сценарија, доста ни е од наметнатата криза. Избори мора да има! На изборите Македонија ќе победи! , велат од ГДОМ.

Народни собири на ГДОМ во Кочани, Битола и Кичево

Народни собири на ГДОМ во Кочани, Битола и Кичево

Поврзани вести

И денеска продолжуваат големите народни собири во организација на Граѓанското движење за одбрана на Македонија (ГДОМ).

Народни народни собири на ГДОМ ќе има во Кочани, Битола и Кичево.

-Народот е на нозе и е обединет околу идејата дека избори мора да има и дека само изборите се патот кон завршување на кризата.Избори се единственото начин за ставање крај на агонијата во која се наоѓа Македонија. Македонија е обединета во еден глас: ова не смее да продолжи. Стоп за деструктивните сценарија, доста ни е од наметнатата криза. Избори мора да има! На изборите Македонија ќе победи! , велат од ГДОМ.

Најчитани вести