Македонија

Народот сè погласен во барањата за отфрлање на Тиранската платформа-граѓаните масовно За заедничка Македонија (ФОТО)

Народот сè погласен во барањата за отфрлање на Тиранската платформа-граѓаните масовно За заедничка Македонија (ФОТО)