Магазин

НАСА потврди: Земјата ќе биде во потполн мрак 3 дена

НАСА потврди: Земјата ќе биде во потполн мрак 3 дена

Тие 3 дена мрак ќе бидат тешко време за човештвото, објаснува францускиот научник Моник Матју.

Како што потврди НАСА за време на тие 3 дена земјата ќе биде во целосен мрак, кој ќе настане на 21, 22 и 23 декември оваа година.

Оваа појава ќе настане како последица на големите олуи и невремето кои ќе следат.

Чарлс Бодин од НАСА ја најави оваа необична појава на соларна олуја, која по неговите зборови ќе трае 72 часа и најверојатно ќе биде најдолгата во последните 50 години.

Дали ова е ново издржано предупредување за крајот на светот или само уште едно сензационално предвидување ќе дознаеме во декември…