Македонија

Насилници од „пленумот“ го повредија Кирил Спироски

Насилници од „пленумот“ го повредија Кирил Спироски
Досегашниот студентски лидер Кирил Спироски синоќа беше повреден за време на хаосот создаден од претставници на Студентскиот Пленум.

izvestaj-kiril

Како Пленумците вчера покажуваа агресија погледнете во продолжение: