Спорт

Наскоро завршува пријавувањето за Виз Ер Скопски маратон

Наскоро завршува пријавувањето за Виз Ер Скопски маратон

Пријавувањето за најмасовната спортска манифестација во Република Македонија, Скопскиот маратон завршува на 30.април.

Ова ќе биде 11-то издание на маратонот кој годинава ќе се одржи на 10.мај, по повод Денот на Европа кој се одбележува ден порано.

Сите заинтересирани учесници за една од трките на маратонот, можат да се пријават преку веб-страницата на маратонот www.skopskimaraton.com.mk