Македонија

Насловна Македонија Делови од Сопиште, Чучер-Сандево, Ѓорче Петров и Карпош утре без струја Делови од Сопиште, Чучер-Сандево, Ѓорче Петров и Карпош утре без струја

Насловна Македонија Делови од Сопиште, Чучер-Сандево, Ѓорче Петров и Карпош утре без струја Делови од Сопиште, Чучер-Сандево, Ѓорче Петров и Карпош утре без струја

Потрошувачите од селата Нова Брезница, Патишка Река, Осинчани, Елово, Малчишта, Црн Врв, Јаболце и ловиштето „Јасен“ утре, од 9 до 16 часот ќе бидат без струја.

Од 9 до 13 часот без струја ќе бидат дел од жителите од селото Бродец, општина Чучер-Сандево и дел од село Волково, општина Ѓорче Петров.

Жителите лоцирани на улицата „Букурешка“ во општина Карпош утре ќе бидат без струја од 8 до 15 часот.

Како што информира РЦУК – Скопје, прекините се поради технички зафати во електромрежата.