вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 61

Наставничка почина сред час, учениците во шок!

Наставничката имала околу 40 години, а и се слошило за време на вториот час, на кој имало 30 ученици.

Наставничка почина сред час, учениците во шок!

Наставничка почина сред час, учениците во шок!

Последни вести

На наставничка во српското основното училиште „Мирослав Антиќ“ утринава и се слошило на час и веднаш починала, опкружена со ученици кои останале во шок!

Беше прекрсна жена. Децата ја обожаваа, син ми веднаш ми се јави, беше видно потресен и плачеше, вели Александар М. татко на дете кое било таму во моментот на несреќата.

Тој напоменува дека децата врескале и не знаеле што и се случува, барале помош.

Наставничката имала околу 40 години, а и се слошило за време на вториот час, на кој имало 30 ученици.

Најчитани вести