Магазин

Наташа Беквалац на чекор до анорексија

Наташа Беквалац на чекор до анорексија

Таа со својата диета и со операцијата на желудникот сега има само 49 килограми што е многу близу до границата на анорексија.

„Наташа неодамна вгради балон во желудникот за да го намали внесувањето на храна, но и покрај тоа одбива да јаде. Оптоварена е со нејзиниот изглед во последно време и никој не знае што и’ се случува. Кога на пријателите им кажа дека има 49 килограми, сите се шокираа“, рекол извор близок на пејачката.