Македонија,Крими хроника

Натепал полицаец кој бил на должност

Натепал полицаец кој бил на должност

Дваесет и шестгодишниот Б.М. од Куманово доби кривична пријава бидејќи нападнал полицаец кој си ја вршел должноста.

Полицаецот дошол во дворот од куќата на пријавениот поради претходна поплака, по што истиот физички го нападнал удирајќи го со тупаници во пределот на раката.