Спорт

Навивач на Голден Стејт се “поднови” со најново БМВ

Навивач на Голден Стејт се “поднови” со најново БМВ

Иако за сите останати навивачи на Голден Стејт вториот меч од финалето е натпревар за заборав, еден фан ќе го памти до крајот на животот.

Навивачот кој по случаен избор на полувреме доби шанса да шутира од половина терен, успеа да погоди и да освои најнов модел на автомобил БМВ.