четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 47

Не чекајте автобус пред Мавровка – стојалиштето времено е укинато

Поради изведување градежни работи времено ќе биде укинато автобуското стојалиште пред ТЦ Мавровка.

jsp-avtobus-640x404

Поврзани вести

Поради изведување градежни работи времено ќе биде укинато автобуското стојалиште пред ТЦ Мавровка.

Од Град Скопје ги информираат граѓаните дека повикувајќи се на „Одобрение за времена измена на режимот на сообраќајот“, а согласно на „Измена и дополнување на основен сообраќаен проект за режимот на сообраќај за време на изградба на надземен пешачки премин – плато над Булевар Гоце Делчев во општина Чаир и општина Центар во Скопје и издадена согласност од Министерството за внатрешни работи, автобуското стојалиште 0417 Т.Ц. МАВРОВКА во правец од Бит Пазар кон Карпош времено е укинато.

Најчитани вести