Секс

НЕ МУ ВЕРУВАЈТЕ: 5 најчести машки лаги во сексот

НЕ МУ ВЕРУВАЈТЕ: 5 најчести машки лаги во сексот

Мажите, но, да признаеме, не ретко и жените лажат за сексуалните односи. Со фалбите за своите наводни успеси, само се прикрива несигурноста, но и желбата да не го повредиме партнерот.

Ова се мали лаги кои најчесто излегуваат од устата на мажите, пред се’ за да го заштитат своето его, но и вашите чувства.

1. Ова никогаш не ми се случило
Ако не може да постигне ерекција, тоа веројатно му се случувало и претходно.

2. Само ти ме возбудуваш 
Просечен маж само во сон се возбудува на секои 90 минути, а додека е буден….

3. Би ставил кондом, но сите ми се тесни
Ова е малку веројатно, бидејќи податоците говорат дека само за 6 отсто од мажите е потребен  XL презерватив.

4. Зошто би мастурбирал кога те имам тебе
Уште една рутина. Ако не сте знаеле, дури 95 отсто од мажите редовно мастурбираат.

5. Секако дека само ќе се мазиме
Колку пати останало само на тоа, вие си знаете најдобро. Мазењето кај мажите има многу пошироко значење.

penis_1425391510_670x0_670x0