Македонија

Не очекува облачно и врнежливо време

Не очекува облачно и врнежливо време

Денеска не очекува облачно и врнежливо време.

Максимална температура од околу 17°С се очекува во поголем дел од земјата. Посвежо ќе биде во гевгелискиот регион.