Македонија

Не сакаме да се мешаме во стратегијата на СДСМ

Не сакаме да се мешаме во стратегијата на СДСМ

Премирот Никола Груевски денеска одговарајќи на новинарско прашање рече дека не сакаат да се мешаат во стратегијата на СДСМ и дека чекаат да ја видат.

– Околу тоа што го најавија, ние побаравме од нив да го објават. Сега кажаа дека имале стратегија и чекаме да ја видиме. Не сакаме да им се мешаме во таа стратегија, изјави Груевски, по одбележувањето 13 години од основање на Универзитетот на ЈИЕ во Тетово.