Балкан

Неда Арнериќ испила шише виски и се фрлила од терасата

Неда Арнериќ испила шише виски и се фрлила од терасата
Неда Арнериќ излегува од болница

Српските медиуми објавуваат нови детали околу несреќата која ја потресе Србија и Регионот, за актерката Неда Арнериќ која падна од тераса завчера во 22 часот, на висина од десетина метри.

Според најновите податоци од истрагата за несреќата, актерката која скрши три вратни пршлени и сега за жал може да остане парализирана, испила цело шише виски пред да се фрли од терасата, бидејќи на нејзиниот сопруг му била констатирана тешка болест.

Според податоците на Ало, Неда дошла од работен состанок, се напила и не можејќи да се избори со ситуацијата за болеста, се фрлила од терасата. Сепак, како што наведуваат медиумите овие информации не се официјално потврдени.