четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 49

Недев освои злато на Медитеранскиот шампионат во карате

На овој шампионат учествуваа 11 земји со 184 натпреварувачи, а Македонија ја преставуваа пет натпреварувачи.

Недев освои злато на Медитеранскиот шампионат во карате

Недев освои злато на Медитеранскиот шампионат во карате

Последни вести

Македонскиот каратист Дејан Недев го освои првото место и златниот медал во поединечна конкуренција во кати, на осмиот Медитерански шампионат што се одржа во Лимасол, Кипар.

На овој шампионат учествуваа 11 земји со 184 натпреварувачи, а Македонија ја преставуваа пет натпреварувачи.

Најчитани вести