среда, 23 август 2017  |  Вести денес: 39

Негувателка од пеколот – Удира и клоца старица од 94 години (Вознемирувчко видео)

За злоставувањто на нејзината мајка, Мириам ја информирал соседот, кој слушнал гласни звуци кои доаѓале од нејзиниот стан во Буенос Аирес. Затоа Мириам решила да постави камери во станот за да се увери дали е вистина тоа што го зборувал соседот.

Негувателка од пеколот - Удира и клоца старица од 94 години (Вознемирувчко видео)

Негувателка од пеколот - Удира и клоца старица од 94 години (Вознемирувчко видео)

Поврзани вести

Мириам Марино најмила негувателка која требало да се грижи за нејзината стаа мајка (94), додека таа не е дома. Наместо тоа, негувтелката физички ја малтретирала жената која боледува од Алцхајмер.

За злоставувањто на нејзината мајка, Мириам ја информирал соседот, кој слушнал гласни звуци кои доаѓале од нејзиниот стан во Буенос Аирес. Затоа Мириам решила да постави камери во станот за да се увери дали е вистина тоа што го зборувал соседот.

Кога ги прегледала снимките, останала во шок. Негувателката нејзината болна мајка ја клоцала, ја кубела за коса и и’ удирала шлаканици..

Таа случајот го пријавил во полиција. Снимката ја закачила на социјалните мрежи за да ги предупреди останатите.

Погледнете го видеото:

Најчитани вести