петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Неколку автобуски линии на ЈСП возат по скратена траса

jsp-sneg-500

Последни вести

Утрово поголем број на автобуски линии на ЈСП функционираа на скратена траса:

– 3 Кл. Центар(Панорама) – сп. Сала МЗТ (До пункт болница);

– 8 нас. Влае – Љуботенски Пат (до бутел пунктот);

– 11 Т.Центар – с.Рашче (До Свиларе);

– 12 Шишево – Скопски Саем (до Глумово);

– 47 Т.Центар – с.Љубанци (до црква Радишани);

– 47А Т.Центар – с.Љуботен (До љуботенски пат);

– 56 Т.Центар – с.Бојане (до расадник);

– 56А Т.Центар – с.Копаницa (до подвозник);

– 58А Т.Центар – с.Добри Дол (До општина Сопиште);

– 58 Т.Центар – с.Брзовец (До Соње);

– 58 Т.Центар – с.Св.Петка (До Соње);

– 60 Т.Центар – Хец.Матка (До с. Глумово);

– 60 Т.Центар – Г.Матка (До касарна);

– 61 Т.Центар – с.Побожје (До Каменолом);

– 64А Т.Центар – с.Кучково (До с.Волково);

– 65 Т.Центар – с. Раштак (до Црешево);

– 65г Стајковци – с.Виниче (до Црешево);

– 65Б Т.Центар – Смиљковци (до Црешево);

– 67 Т.Центар – с. Зелениково,Н.Село,Страхојадица (за Страхојадица до Зелениково);

– 71 Центар- с. Бањани (По коцката до Мирковци);

– 80а Драчево – с. Цветово (До Маркова Сушица);

Целосно не сообраќаат следните линии:

– Транспортен Центар – Милениумски Крст;

– 81 Т.Центар – Чучер – Блаце;

– 74 Т.Центар – Д. Количани,Г.Количани.

Најчитани вести