Секс

Неколку начини на кои жените може да постигнат оргазам без секс

Неколку начини на кои жените може да постигнат оргазам без секс

Еве неколку чудни и невообичаени начини на кои жените може да постигнат оргазам без секс. Според најновите истражувања, било докажано дека од миризбата на печурките што растат покрај вулкани жените може да доживеат оргазам.

Од 16-те волонтерки кои беа испитани во истражувањето, шест го доживеале врвот благодарение на „непријатната миризба“.

Иако можеби ви се чини невообичаено, но „смрдливите печурки“ не се единствените несексуални стимуланси што може да предизвикаат оргазам кај жени.
Еве уште неколку невооби…