среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 48

Неколку населени места утре без струја

struja

Последни вести

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, информира дека, утре, среда (28.01.2015 година), без електрична енергија ќе останат неколку населени места низ главниот град.

Според соопштението на РЦУК, ова се периодите и улиците каде ќе нема струја:

• од 11.00 – 13.30 часот дел од Чардак и дел од с. Бразда;
• од 09.30 – 14.00 часот дел од с. Сандево;
• од 12.00 – 15.00 часот ул. Пекљане – ул.1;
• од 08.30 – 14.30 часот потрошувачите од улиците Џон Кенеди и Цветан Димов;
• од 07.45 – 09.45 часот дел од објектите на бул. Словенечка, касарната Илинден и дел од Топаана и
• од 09.00 – 11.00 часот ул. Штросмаерова.

Најчитани вести