Магазин

Неколку секојдневни навики што го подобруваат расположението

Неколку секојдневни навики што го подобруваат расположението

Овие секојдневни навики според научниците го подобруваат расположението. Можеби некои од овие навики ќе ве изненадат, но научните истражувања докажале дека тие навистина функционираат, пишува магазинот „Хелт“.

Еве кои навики…