понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 30

Неколку скопски општини утре без струја

struja1

Последни вести

Заради технички зафати во електросистемот утре ќе има времен прекин на струја во скопските опптини Шуто Оризари, Карпош, Центар, Ѓорче Петров, Кисела Вода и Аеродром.

Утре од 9 до 11 часот без струја ќе бидат корисниците на дел од ул. „Индира Ганди“ во  општина Шуто Оризари, од 9 до 15 во село Пагаруша  во општина Сарај и  на улиците „Скупи“ и „12“ во општина Карпош.

Во периодот пак од 11  до 15 часот ќе нема струја на дел од ул. „Кленоец“ во Општина  Карпош, од 8 до 12 часот на ул. „Наум Наумовски Борче“ бр. 68 во општина Центар, од 9 до 12 часот во село Кучково во Општина Ѓорче Петров, од 9 до 13 часот ул. „Жванска“ во општина Кисела Вода, од 9 до 12 часот ул. „Спиро Гулапчев“ во општина Кисела Вода) и од 13 до 15 часот дел од улиците „Илија Димовски Гоче“ и „Аврора“ во Општина Аеродром

Најчитани вести