Македонија

Неколку скопски улици денеска без вода

Неколку скопски улици денеска без вода

Поради изведување на приклучок без вода ќе останат корисниците  од улиците „Пандил Шишков“,„ Коста Новаковиќ“ и објектите Американ Колеџ, ЖТП и Раде Кончар.

Корисниците е бидат без вода од 09:00 до 15:00 часот.