Македонија

Неколку скопски улици утре без вода

Неколку скопски улици утре без вода

Поради дефект на огрлица профил ф-125 милиметри на улица Орце Николов бр.109, утре од 09,30 часот па се’ до санирање на дефектот без водоснабдување ќе останат дел од корисниците од истоимената улица и тоа на потегот од улицата Костурски Херои до улицата Ленинова.