Македонија

Неколку улици денеска без вода

Неколку улици денеска без вода

Поради дефект на водоводна мрежа профил ф-80 милиметри на улица Рајко Жинзифов раскрсница со улица Борка Талесвски, без водоснабдување ќе останат корисниците од улиците Рајко Жинзифов, Борка Талевски, 20 Октомври, Апостол Гусларот и Стефан Ј. Дедов од 09:30 часот па се до санирање на дефектот.