Секс

Неколку видови на секс кои треба да ги доживеете

Неколку видови на секс кои треба да ги доживеете

Со партнерот можеби имате добар секс, но исполнетиот сексуален живот подразбира цел спектар на искуства кои морате да ги пробате.

Секс со проширени видици

Пробајте нови пози, променете го местото за секс или кокетирајте со секс играчки. Излегувањето од сексуална рутина ја потикнува довербата и блискоста меѓу партнерите.

Редовен секс

Не мора секогаш да има искри кога водите љубов. И не морате да чекате совршен момент или расположение за да имате секс. Најдобро е да се практикува редовно.

Секс на одмор

Кога сте на летување веројатно ниту едни грижи не ви се мотаат по глава. Точно тоа е посакувана атмосфера за пробување на се она што не ви паднало на памет.Уживајте во автомобил, во море, на плажа или на брзина во тоалет во клуб.

Секс за заспивање

И во оние моменти кога сте толку уморни, практикувајте секс. Секс за заспивање и не е толку лоша идеја.

Секс за помирување

По расправија, така лути и нервозни завршите во кревет. Ќе заспиете среќни.

Утешен секс

Ако сте депресивни или не се чувствувате добро сексот може да послужи како одлична терапија. Станува збор за потполна спротивност на оние чувства кои ги имате. Можеби во такви моменти секосот е тоа што ви треба.