вторник, 22 август 2017  |  Вести денес: 0

Нeколку знаци што покажуваат дека тој не е среќен

Ако не се расправате со вашиот партнер, но и понатаму чувствате дека нешто не е во ред, обрнете внимание, најверојатно вашиот партнер не е среќен, но не сака да ви каже.

Поврзани вести

Конечно сте стасале дома по напорниот работен ден, но наместо да разговарате за тоа како сте го поминале денот, во вашиот дом владее молк?

Никој не сака да влегува во конфликт, но расправијата често и не е потребна за да сфатите дека нешто меѓу вас не е во ред. Ако не се расправате со вашиот партнер, но и понатаму чувствате дека нешто не е во ред, обрнете внимание, овие четири знаци се најверодостојни показатели дека вашиот партнер не е среќен, но не сака да ви каже.

  1. Предмети

Луѓето што придаваат поголема важност на предметите што ги поседуваат, помалку се сигурни во сопствените односи, а со такво однесување на некој начин се обидуваат да ја намалат осаменоста. Со други зборови, телевизорот може да ви послужи да откриете многу повеќе работи отколку што мислите!

  1. Не ве слуша

Никој не сака…

Најчитани вести