Македонија

Нелоски: Референдумот за ГТЦ доказ дека треба да се полага математика на екстерно

Нелоски: Референдумот за ГТЦ доказ дека треба да се полага математика на екстерно

Претседателот на Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ, Владимир Нелоски, преку социјалната мрежа Фејсбук порача дека референдумот за ГТЦ е само доказ дека е непоходно да се полага математика на ектерното тестирање.

-Референдумот на Жерновски и СДСМ во Центар, доказ дека е непоходна математика на ектерно, напиша Нелоски на Фејсбук.

slikata-fb500-m

 

фото: Курир