недела, 23 јули 2017  |  Вести денес: 26

Неловски на средба со младите во Кисела Вода

vn-1-640x480

Последни вести

Владимир Неловски кандидат за  пратеник во првата изборна единица оствари средба со младите во Кисела Вода, каде што на истата станало збор за опциите и програмите кои им ги нудат партиите на младите.

Едната понудена опција е ВМРО-ДПМНЕ која за младите им  нуди многу нови проекти, како што се градењето на новите 140 кошаркарски игралишта, бесплатниот превоз, дополнителните 100 стипендии на најреномираните универзитети во светот за најдобрите студенти, како и градењето на тениска арена во која ќе има и гимнастичка и бокс сала.

vn-2

А втората опција е онаа која ја нуди СДСМ, за „живот“ во Македонија и двојазична Кисела Вода и редефинирана Македонија. На средбата со младите во Кисела Вода беа присутни и Тимчо Муцунски и Лука Кржаловски.

vn

Најчитани вести