Секс

Нема да верувате за што мечтаат мажите

Нема да верувате за што мечтаат мажите

Сите имаат сексуални фантазии и тоа всушност е добро.

Фантазиите се навистина интересни бидејќи прават се’ да е можно во вашата глава, но и понатаму даваат мали знаци за тоа што всушност „го пали“ во кревет. Ова се исповедите на разни мажи кои признале за што мечтаат:

Мојата фантазија започнува со добрата пријателка која долго ја знам, но со која никогаш ништо се нема случено. Една вечер одиме во ресторан и ја сретнуваме нејзината шефица која изгледа феноменално. Таа е висока, во рани четириесети и има неверојатно тело. По неколку пијачки одиме во мојот стан, каде мојата пријателка ме бакнува додека шефицата не е тука. За мене има нешто многу секси во тоа што ја гледа девојката само како пријателка, а потоа се се’ менува за неколку минути. Малку сме загрижени како ќе реагира нејзината шефица кога ќе не види, но стравот набрзо се претвора во возбуда, кога нејзината шефица ја соблече јакната кога не здогледа.

По неколку чаши вино, го наоѓаме патот до спалната соба, каде пријателката и шефицата започнуваат да се бакнуваат. Во еден момент нејзината шефица која има искуство во тројка ме воведува во приказната. Прво се сексам со пријателката, а додека се одморам тие две ја продолжуваат акцијата, па јас повторно се приклучувам. Нејзината шефица заминува, а следниот ден јас и пријателката имаме неверојатен утрински секс, вели еден од нив.

Фантазијата не е ситуација која води до самиот момент на секс, тоа е момент кој се случува неочекувано како идејата за секс со слугинката, медицинската сестра или професорката, вели друг маж.

Па, кога станува збор за фантазии, мојата се одвива за време на планинарење и скијање. Се качувате на планина со помош на опрема. За време на ноќта, останувате во шатор кој до изутрина е покриен со снег. Отсекогаш сум сметал дека е секси да ја делите топлината и меѓусебно да се загреете за да преживеете и на крајот сето тоа да биде зачинето со страствен секс, вели еден од испитаниците.

Секогаш сакав да се замислувам себеси како имам геј секс со мојата сопруга. Воглавно поради тоа што идејата околу тоа како изгледа жената за време на сексот ме пали. Веројатно тревата е позелена во туѓиот двор. Но би се почуствувал виновен кога би замислил некоја која не е мојата жена. Интересно е што е кога ќе замислам како телото ми се трансформира во женско, според Фројд јас сум веројатно малку луд, вели Дејан.

Пораснав на море и го обожувам, но за жал морав да се преселам. Секогаш мислев дека е сјајно да однесам некоја девојка до вода и за време на ноќта да запалам логорски оган. По некое време би отишле во вода и би имале секс, а тогаш би се вратиле назад да се стоплиме на огнот кога водата би станала премногу ладна, вели Стефан.

Имам професорка која има околу 50 години и изгледа невеојатно. Постои нешто во неа што е строго, но секси. Моето друштво и јас зборувавме колку добро таа изгледа, но се утврди дека е лезбејка. Понекогаш размислувам за тоа колку би било добро да завршам во кревет со неа и нејзината девојка. Сега е чудно и сјајно кога ќе ја видам на предавање, вели Роберт, еден од мажите кои учествувале во истражувањето.