понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 61

Нема влегување во Грција преку „Евзони“

Вечерва нема влегување во Грција преку граничниот премин „Евзони“.Од 19 до 22 часот вечерва во целосен прекин ќе биде сообраќајот при влез и излез од Грција на граничниот премин Евзони, поради штрајк на грчките земјоделци.

Во прекин сообраќајот на граничниот премин „Дојрани“

Во прекин сообраќајот на граничниот премин „Дојрани“

Поврзани вести

Вечерва нема влегување во Грција преку граничниот премин „Евзони“.Од 19 до 22 часот вечерва во целосен прекин ќе биде сообраќајот при влез и излез од Грција на граничниот премин Евзони, поради штрајк на грчките земјоделци.

Како што соопшти Автомото сојузот на Македонија, прекинот е поради блокада, односно поставување на земјоделски машини преминот.

Најчитани вести