петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 25

ФОТО: Необична книжарница во срцето на Истанбул

knizarnica-5

Последни вести

Ова е мошне необична книжарница сместена во срцето на Истанбул.

FIL Bookstore стана совршено место за културно бегство – тоа е место каде патниците може да уживаат и да читаат книги, да пијат кафе и да разгледуваат уметнички дела и да се изгубат во светот на фантазијата.

knizarnica-8Најголем предизвик …

Најчитани вести